пятница, 8 февраля 2013 г.

твір як стати багатим

Подлитись новиною:

Кожен хто чита книгу не соромиться плакати, тому що  над чим! Прикрсть також поляга в тому, що книгу дстати надзвичайно важко. В ¶нтернет ми знайшли що  можна замовити в Рос. А зараз можете переглянути фльм, або читати книгу в електронному варант. 

Вона народилася в Нмеччин, але  батьки були вреями! Це й стало причиною  смерт. Двчина 13 рокв протягом двох рокв переховуться вд нацистсько влади. Протягом двох рокв двчинка вела свй щоденник. Псля його написання вона взялась за редагування епстолярю, замнила мена на несправжн, але так  не змогла опублкувати. Концтабр – таке мсце проживання визначила для не влада. Перехавши до нового мсця тод ще молодий пдлток навть не здогадувалась що скоро зустрнеться з смертю, а з вс см виживе лише батько.

10. «Щоденник Анни Франк» Анна Франк

Якщо ви хочете стати багатим та успшним якнайшвидше – ця книга виключно для вас! Все про мотивацю, правильну постановку мети в житт, та роль навчання  самоосвти. Псля прочитання книги життя багатьох людей кардинально змнювалось в кращу сторону. Хтось дйсно розпочинав власний бзнес. Але й траплялись по-стин ункальн й ексклюзивн кадри: старшокласники переставали ходити до школи, тому що не пов’язували свою подальшу дяльнсть з досвдом, який набули в шкльн роки. ¶нша справа в свтогляд громадян США та Украни, адже крани апрор рзн,  структура ведення власно справи ма рзне корння. Та це вторинне. Перш за все витратьте 40 гривень з смейного бюджету, та прочитайте книгу. Можливо вона змнить ваше життя?!

9. «Думай и богатей» Наполеон Хлл

Справжня сентиментальна та реалстична сторя лягла в основу роману Маргарет Мтчелл «Вднесен втром» (в деяких перекладах на укранську – «Знесен втром»). У роман розповдаться про життя Скарлетт О’Хари у перод громадянсько вйни в США. Скарлетт, спочатку вередливому двчиську, доньц багатого плантатора з Джордж, довелося пройти через важк життв випробування, пов’язан з вйною  злиднями, в яких загартовувався  характер. 1939 року вийшла перша, , поки що, остання екранзаця твору, який дос вважаться класикою кнематографу. Що ж стосуться цни, то вона одна з найменших порвняно з вище зазначеними творами: 35 гривень!

Романи про кохання займають одне з визначних мсць в стор лтератури. Саме завдяки таким творам людство дзнаться про зразки шедеврального мистецтва, адже таку висококласну прозу, яку подекуди називають навть вищою анж класична, читають в переважнй бльшост жнки, як й передають книги з рук в руки, поповнюючи рейтинги новими й новими голосами «За»! 

8. «Вднесен втром» Маргарет Мтчелл

Вся серя «Сутнок» складаться з таких частин: «Сутнки», «Новолуння», «Затемнення», «Свтанок». На думку бльшост з тих хто прочитали бодай одну з частин роману – книга прекрасна! Таке свордне спввднесення фантастики та романтики стало смачним мксом для тих, хто його таки спробував. Але, якщо брати до уваги вс частини, це чисто романтичний твр про кохання. Та й навть успх цього роману виключно в його романтичнй складовй. Найбльшим попитом твр користуться у двчат вд 15 до 23 рокв. Едвард – це чоловчий деал, красунчик, неперевершений та сильний молодик, вийти замж за якого хоче практично кожна з читачок. Кожна з них просто мр побути на мсц Белли бодай недовго. Якщо ви зважились на крок читання дещо сентиментально лтератури, твору, що проника до найглибших кутикв душ, то витратьте 50 гривень  починайте смакувати надчутливу прозу! До того ж, з завтрашнього дня у кнотеатрах Внниц ви матимете змогу подивитись екранзацю частини пд назвою «Свтанок».

Книги «Сутнки» - популярна серя романв американсько письменниц Стефан Майр. Кожна з книг опису под, що вдбуваються з головною геронею, двчиною на м’я Белла. Вс частини роману стали бестселерами  перекладен на 37 мов свту. Загальний тираж саги «Сутнки» на сьогодншнй день склада бльше нж 40 мльйонв екземплярв.

7. «Сутнки» Стефан Майр

Шалений рейтинг ма завжди та книга, що написана прекрасним автором, простою мовою та в доступнй форм. Ус ц критер ма роман Дена Брауна «Код да Внч». Псля друку книги, швидкими темпами почала зростати  популярнсть, не залишаючи байдужим жодного читача. В 2004 роц  важко було знайти в книжковй крамниц, а коли з’являлись нов примрники х розкуповували фактично протягом години. Але в свт все було, як  ранше, спокйно. Та цей спокй був наче свордна золота тиша перед великим бом. Книга стала мжнародним бестселером, переведена на 44 мови  видана загальним тиражем бльш нж 81 мльйон екземплярв. «Код да Внч» займав першу позицю в списков бестселерв журналу «Нью-Йорк Таймс». Багато людей вважають його кращою книгою столття. Цей нтелектуальний детективний трллер полонив серця багатьох. ¶ найближчим часом виходить його екранзаця, що практично повнстю повторила сюжет книги. ¶ тод розпочалася вйна. Дену Брауну закидали звинувачення в плагат, за використання мотиву Мар Магдалини як коханки ¶суса Христа. А представники католицизму та нших християнських деномнацй кричали про паплюження культу Христа та Дви Мар. Що ж насправд описано в книз та чи варто було священнослужителям проводити таку полемку ви зможете дзнатись прочитавши роман, який кошту в середньому 50 гривень.

6. «Код да Внч»  Ден Браун

В свт сну не один десяток рейтингв, що стосуються вибору книг для читання. З них найбльш прийнятним  той, що пдходить саме вам. Отож, пропонумо ТОП-10 книг, як потрбно прочитати кожному.

10 книг для повноцнного розвитку! ЧАСТИНА 2

| на годиннику 00:25 GMT+2

Лютий, 2013Ввторок

Новини | без цензури!

10 книг для повноцнного розвитку! ЧАСТИНА 2 - Свобода слова в Укран

Комментариев нет:

Отправить комментарий