воскресенье, 10 февраля 2013 г.

класи пожежної безпеки у лісі

5 днв 21 година тому

4 дн 1 година тому

3 дн 2 години тому

2 дн 14 годин тому

1 день 15 годин тому

1 день 14 годин тому

1 день 7 годин тому

19 годин 48 хв тому

13 годин 18 хв тому

Останн коментар

або , щоб додати коментар

Полтавщина забезпечила найбльш обсяги вдтворення лсу у зон Лсостепу. Головними породами при посадц стали сосна звичайна 83% та дуб звичайний 12,7%. При створенн нових лсв – 42% сосна звичайна, 39% дуб звичайний. За час лсокультурно кампан на Полтавщин було посаджено 2151 га лсу, з них – 1112 га нових лсв. Коефцнт вдтворення становить 2,09. У 2012 роц вдсоток механзованого садння при вдтворенн склав 34%.

Загалом, з початку року у лсах виникло 8 лсових пожеж. На жаль, основною причиною багатьох пожеж  людська недбалсть. Не погашене вогнище чи необачно кинутий недопалок можуть зруйнувати цл сотн гектари лсу.Окрм питань пожежно безпеки, говорили  про пдбиття пдсумкв з виконання лсокультурних завдань.

Для недопущення пожеж, лсовою охороною перекрито 572 позапланових дорг через лсов масиви, влаштовано 913 км мнералзованих смуг та проведено 4416 км догляду за вже прокладеними. Здйснються щоденне патрулювання лсових насаджень по виявленню порушникв пожежно безпеки та загорань, згдно вдпрацьованих  затверджених маршрутв. Технка приведена в повну бойову готовнсть.

Зокрема було вдмчено, що з настанням лтнього сезону загострються питання забезпечення пожежно безпеки в лсових масивах. На сьогодн у лсах Полтавщини встановлений 2-й клас пожежно небезпеки. Це невисокий клас, але за умов сухо, спекотно та втряно погоди виника загроза лсово пожеж.

Заступник голови облдержадмнстрац Володимир ЗАМИКУЛА разом з начальником Полтавського обласного управлння лсового та мисливського господарства обговорили актуальн питання галуз област.

07/06/2012 - 252 перегл.

ПОЛТАВЩИНА ЗАБЕЗПЕЧИЛА НАЙБ¶ЛЬШ¶ ОБСЯГИ В¶ДТВОРЕННЯ Л¶СУ У ЗОН¶ Л¶СОСТЕПУ

Укранський лсовод

ПОЛТАВЩИНА ЗАБЕЗПЕЧИЛА НАЙБ¶ЛЬШ¶ ОБСЯГИ В¶ДТВОРЕННЯ Л¶СУ У ЗОН¶ Л¶СОСТЕПУ | Укранський лсовод

Комментариев нет:

Отправить комментарий